31 Δεκ 2012
0 σχόλια

Η Εφημερίδα της Αμαλιάδας και στο κινητό σας


Η Εφημερίδα της Αμαλιάδας συμπληρώνει ένα χρόνο από την πρώτη ανάρτηση της στις 31 Δεκεμβρίου 2011. Η προσπάθειά μας αμείφθηκε από την παρουσία σας την αναγνωσιμότητα που μας δώσατε και την παρεμβατικότητα που πετύχαμε στα τοπικά πράγματα της πόλης μας.
Όμως εμείς δε σταματάμε εδώ... συνεχίζουμε γιατί θέλουμε να εξελισσόμαστε και να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι!
Έτσι με αρκετό κόπο και περίσσιο μεράκι ετοιμάσαμε την ιστοσελίδα μας για το smartphone σας. Και όχι έτσι στα λόγια γιατί όλες τις ιστοσελίδες του διαδικτύου μπορούμε να δούμε στο έξυπνο κινητό μας.
Το ελάττωμα όμως των κινητών και tablets είναι ότι είναι δύσκολο να αναγνώσεις κυρίως θέματα και ειδήσεις. Γι' αυτό πολλά μεγάλα sites στο εξωτερικό και ελάχιστα στην Ελλάδα προσαρμόζουν τις σελίδες τους διαθέτοντας ειδικές εκδόσεις για κινητά.
Εμείς από τους πρωτοπόρους στην Ελλάδα είμαστε πλέον έτοιμοι! Η Εφημερίδα της Αμαλιάδας συμπεριλαμβάνεται στις λίγες Ελληνικές ιστοσελίδες που λειτουργούν με εξειδικευμένη και μάλιστα αυτόματη έκδοση για κινητά!
Εσείς οι φίλοι μας αναγνώστες, δεν έχετε να κάνετε τίποτε άλλο παρά στον browser του κινητού σας να πληκτρολογήσετε eam.gr και να είστε σίγουροι ότι ο server μας θα σας προσφέρει μια νέα μοναδική πραγματική δυνατότητα ανάγνωσης σε διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης χωρίς περιττές εικόνες, εύκολα, γρήγορα και απλά!
Και μην ξεχάστε να ρίξτε μια ματιά στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας μας, στα χρήσιμα της Αμαλιάδας, γιατί θα σας χρειαστούν κάποια στιγμή!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Σας περιμένουμε
Η ομάδα διαχείρισης του eam.gr - Η Εφημερίδα της Αμαλιάδας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top