31 Δεκ 2012
0 σχόλια

Εμπόριο ναρκωτικών με τις πλάτες αστυνομικών - Συλλήψεις και αποκαλύψεις!


Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα στην υπόθεση εμπλέκονται συνολικά 58 άτομα, από τα οποία 51 είναι ιδιώτες και 7 αστυνομικοί...






Εξαρθρώθηκε έπειτα από πολύμηνη έρευνα, πολυμελής εγκληματική οργάνωση, η οποία δραστηριοποιείτο στην εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών από την Αλβανία στην Ελλάδα και στην μετέπειτα διακίνησή τους στην εγχώρια επικράτεια.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα στην υπόθεση εμπλέκονται συνολικά 58 άτομα, από τα οποία 51 είναι ιδιώτες και 7 αστυνομικοί (3 Αξιωματικοί, 3 Αρχιφύλακες και 1 Υπαρχιφύλακας), που υπηρετούν σε Υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης, του Βόλου, του Αγρινίου και των Γιαννιτσών. Σήμερα συνελήφθησαν 4 αστυνομικοί:

Πρόκειται για τον διευθυντή της δίωξης ναρκωτικών Αγρινίου, για αρχιφύλακα του τμήματος δίωξης Γιαννιτσών, για υπαρχιφύλακα του αστυνομικού τμήματος πλατείας Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη και για τον διοικητή του ίδιου αστυνομικού τμήματος που κατηγορείται για παράβαση καθήκοντος

Χθες είχαν συλληφθεί ακόμα 3 αστυνομικοί: ο διοικητής του τμήματος δίωξης Ναρκωτικών του Βόλου και δύο αρχιφύλακες, εκ των οποίων ο ένας υπηρετεί στη διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης κι ο άλλος στο τμήμα Ασφάλειας Αγρινίου. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ http://www.newsit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top