29 Ιουν 2013
0 σχόλια

Hλεία: «Όχι» στο λουκέτο των ΕΛΤΑ Κυλλήνης από τους κατοίκους

Αναστατωμένοι και ιδιαίτερα ενοχλημένοι εμφανίζονται οι κάτοικοι της Κυλλήνης, της Κάτω Παναγιάς και του Κάστρου από την απόφαση των ΕΛΤΑ να κλείσει το υποκατάστημα της Κυλλήνης.

Τόσο οι τοπικές κοινωνίες όσο και τα συμβούλια των Τοπικών Κοινοτήτων βρίσκονται σε αναβρασμό, ζητώντας παράλληλα τη συνδρομή του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης στις διεκδικήσεις τους, με την παραχώρηση χώρου για τη «φιλοξενία» του ταχυδρομείου στο κτήριο του πρώην δημαρχείου Κυλλήνης.

«Το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ της Κυλλήνης δεν γίνεται να κλείσει» είπε στο patrisnews.com ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Κυλλήνης, Νίκος Σοφιανός και συνέχισε:

«Εξυπηρετεί 3.000 κόσμο αλλά και τους διερχόμενους τουρίστες και επισκέπτες, κάνει τραπεζικές συναλλαγές, πληρωμές λογαριασμών και εξυπηρετεί την αλληλογραφία όλων των υπηρεσιών όπως του δήμου, του Λιμεναρχείου, του Τελωνείου, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. Πως γίνεται να μείνει όλη αυτή η περιοχή χωρίς υποκατάστημα των ΕΛΤΑ;»...


«Δεν είναι δυνατόν το τρίτο λιμάνι της Ελλάδας που κάθε καλοκαίρι δέχεται χιλιάδες επισκέπτες και διερχόμενους ταξιδιώτες να χάσει και αυτή την υπηρεσία» είπε στo patrisnews.com το μέλος της Τοπικής Κοινότητας αλλά και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης, Κατερίνα Κωνσταντοπούλου.

Στάθης Πουλιάσης
ΠΗΓΗ patrisnews.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top