6 Δεκ 2013
0 σχόλια

Τρεις νεκροί από φωτιές σε Πειραιά, Ασπρόπυργο και Κομοτηνή

Τα αίτια των πυρκαγιών δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί

Τρεις ανθρώπινες ζωές χάθηκαν σήμερα έπειτα από φωτιές που εκδηλώθηκαν σε ξενοδοχείο στον Πειραιά, σε σπίτι στον Ασπρόπυργο και σε αποθήκη του ΟΑΕΔ στην Κομοτηνή.

Το πρώτο περιστατικό καταγράφηκε τα ξημερώματα στον Πειραιά, όταν ένας 62χρονος,
ιδιοκτήτης ξενοδοχείου, έχασε τη ζωή του από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 04:30 σε δώμα σε ταράτσα ξενοδοχείου στην οδό Α. Παπαναστασίου στον Πειραιά.


Νεκρή ανασύρθηκε επίσης μία 86χρονη γυναίκα στη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε παλιό χαμόσπιτο επί της οδού Αγίου Δημητρίου στον Ασπρόπυργο Αττικής. Το μικρό σπίτι, 25 τ.μ. όλο κι όλο, στην οδό Αγίου Δημητρίου, άρπαξε φωτιά γύρω στις 08:40. Περίοικοι και εργαζόμενοι της περιοχής ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και όταν έφτασαν εκεί οι πυροσβέστες, ανέσυραν νεκρή την 86χρονη γυναίκα που έμενε μόνη της. Για τα αίτια της τραγωδίας, διενεργείται προανάκριση από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Τέλος, στην Κομοτηνή, έρευνες για τα ακριβή αίτια θανάτου του 54χρονου υπαλλήλου του ΟΑΕΔ στην Κομοτηνή διεξάγει η εγκληματολογική υπηρεσία, αλλά και ο ιατροδικαστής.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα σε ένα μικρό εγκαταλελειμμένο δωμάτιο, δίπλα στο αντλιοστάσιο που ανήκε στον ΟΑΕΔ. Οι πυροσβέστες εντόπισαν τον 54χρονο με σοβαρά εγκαύματα λόγω φωτιάς.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο προκαλεί ερωτηματικά η παρουσία του 54χρονου στο συγκεκριμένο χώρο. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η αστυνομία Κομοτηνής.

Τα αίτια και των τριών πυρκαγιών παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα.

Με πληροφορίες απο το protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top