28 Μαΐ 2014
0 σχόλια

Ένοχοι όλοι στη δίκη του παθολόγου από τον Πύργο - Βαριές ποινές για αυτόν και τους συνεργούς του

Bαριά καμπάνα στα δικαστήρια της Πάτρας για παθολόγο του Πύργου, της υπαλλήλου του ιατρείου του και δύο φαρμακοποιών, οι οποίοι κατηγορούνται ότι είχαν στήσει κομπίνα ολκής σε βάρος ασφαλιστικών ταμείων, προς ίδιον όφελος..

Οι 4 κατδικασθέντες κατηγορούνταν για απάτη κατά συναυτουργία, από την οποία προέκυψε συνολική ζημιά 800.000 ευρώ, σε βάρος του ΟΓΑ, του ΟΠΑΔ, του ΤΥΔΚ και του ΙΚΑ, σύμφωνα με τα πορίσματα των υπαλλήλων που διενήργησαν τους σχετικούς ελέγχους.


Με απόφαση σήμερα του Τριμελούς  Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών καταδικάστηκε  σε 19 χρόνια κάθειρξη ο Π.Π., σε εφτά χρόνια η υπάλληλός του Σ.Σ., σε 14 χρόνια η φαρμακοποιός Γ.Κ. και σε εννιά χρόνια η φαρμακοποιός Α.Κ..

Ο παθολόγος συνταγογραφούσε αντικαρκινικά φάρμακα σε αποκόμματα βιβλιαρίων ασφαλισμένων, τα οποία αφαιρούσε. Κατόπιν , πήγαινε τις συνταγές στα φαρμακεία που συμμετείχαν στην απάτη και μοιράζονταν τα χρήματα.

Ο γιατρός, που είναι ήδη προφυλακισμένος στις Φυλακές Αγίου Στεφάνου Πατρών, θα συνεχίσει να κρατείται δεδομένου ότι αποφασίστηκε η έφεσή του να μην ανασταλτικό χαρακτήρα, σε αντίθεση με των τριών συγκατηγορουμένων του.

ΠΗΓΗ: Patrastimes.gr
Πληροφορίες: iliaoikonomia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top