28 Μαΐ 2014
0 σχόλια

Αμαλιάδα: Ο κλέφτης που φορούσε πάντοτε γυναικείες κάλτσες!

Τον συνέλαβαν για κλοπές και διαρρήξεις

Στα πράσα έπιασαν αστυνομικοί έναν 44χρονο για κλοπές. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον 44χρονο και σε βάρος του σχημάτισαν δικογραφία για διάπραξη κλοπών.

Σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών, ο δράστης διέρρηξε δυο γειτονικές οικίες σε χωριό της Αμαλιάδας, αφαιρώντας από τη μια κοσμήματα αξίας περίπου 150 ευρώ, ενώ κατά τη διαφυγή του έγινε αντιληπτός από περίοικους και συνελήφθη.


Από την έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο δράστης τις προηγούμενες μέρες, είχε διαπράξει άλλες τρεις διαρρήξεις στην ίδια περιοχή.

Κατά τη σύλληψη του δράστη, οι αστυνομικοί βρήκαν στη κατοχή του το κινητό τηλέφωνο που είχε αφαιρέσει πριν από περίπου ένα μήνα από τον 74χρονο, ενώ κοντά στην μάνδρα του σπιτιού που διέρρηξε, βρέθηκε και το σύνολο των κοσμημάτων που μόλις είχε αφαιρέσει.

Για τη διάπραξη των κλοπών, ο 44χρονος χρησιμοποιούσε συγκεκριμένο τρόπο δράσης εντοπίζοντας οικίες σε αραιοκατοικημένες περιοχές και κατά το χρονικό διάστημα που οι ένοικοι τους απουσίαζαν, επέλεγε να παραβιάσει τις πόρτες, που ήταν στο πίσω μέρος των σπιτιών και μη ορατές από το δρόμο.

Κατά τη διάρρηξη, παραβίαζε αρχικά τα ρολά, ενώ στη συνέχεια χρησιμοποιώντας αντικείμενα τα οποία τύλιγε με ρούχα για να μειώσει το θόρυβο, έσπαζε τα τζάμια και έμπαινε στο εσωτερικό των σπιτιών.

Ο δράστης, όπως αναφέρει το  ilialive.gr, στις ληστείες φορούσε γυναικείες κάλτσες στα χέρια του προκειμένου να μην αφήνει αποτυπώματα και αφαιρούσε κοσμήματα, χρήματα ή αντικείμενα μικρού όγκου.

Πηγή: newsbeast.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top