28 Σεπ 2014
0 σχόλια

Ατρόμητος - Ολυμπιακός 1-0

Ο Τάσος Καραμάνος, που από το καλοκαίρι θα φοράει την φανέλα του Ολυμπιακού, έκοψε από νωρίς το αήττητο των «ερυθρολεύκων» στο πρωτάθλημα, χαρίζοντας στον Ατρόμητο του Σα Πίντο τη νίκη με 1-0!

Ένας εξαιρετικός και πολύ καλά διαβασμένος και στημένος στο γήπεδο, Ατρόμητος υπέταξε τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι με 1-0 -με μεγάλο πρωταγωνιστή έναν μελλοντικό ερυθρόλευκο, τον Τάσο Καραμάνο,


που έβαλε το γκολ- και έχει κάθε λόγο να ονειρεύεται μία καλύτερη συνέχεια, ειδικά από την στιγμή που ατενίζει από την κορυφή τις άλλες ομάδες. Το ντεμπούτο του Ρικάρντο Σα Πίντο συνοδεύτηκε με την πρώτη του νίκη ως προπονητής απέναντι στον πειραϊκό σύλλογο.

Έναν Ολυμπιακό που έβγαλε αρκετά προβλήματα και στον αμυντικό τομέα αλλά και το δημιουργικό και το επιθετικό του πλάνο και δικαιολογημένα έφυγε με την ήττα από το γήπεδο. Ήταν μία ήττα που θα πρέπει να... αφυπνίσει για τα καλά τους ερυθρόλευκους για την συνέχεια.

Με... συνταγή Τσάμπιονς Λιγκ ο Μίτσελ

Ο Μίτσελ πήγε σε επιλογή ενδεκάδας Τσάμπιονς Λιγκ στο ματς με τον Ατρόμητο. Ο σχηματισμός των Πειραιωτών σε 4-4-1-1 είχε ως εξής: Ρομπέρτο κάτω από τα γκολπόστ, Ομάρ δεξιά στην άμυνα, αριστερά ο Μαζουάκου, τα δύο στόπερ οι Μποτία και Αμπιντάλ, στον άξονα οι Μιλιβόγιεβιτς, Κασάμι μαζί με τους Μανιάτη και Αφελάι που έβγαιναν στα δύο άκρα, επιτελικός ο Τσόρι και κορυφή ο Μήτρογλου.

Διάβασε περισσότερα στο: gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top