24 Σεπ 2014
0 σχόλια

Η γυναίκα με το «τρίτο στήθος» λέει ψέμματα!

Ποια είναι στην πραγματικότητα και τι ζητά η Αμερικανίδα που προκάλεσε το ενδιαφέρον των μίντια παγκοσμίως

Η ιστορία ήταν «περιέργη» εξαρχής. Μια αμερικανίδα μασέρ, η Τζασμίν Τράιντεβιλ, ανέβασε φωτογραφίες της στα social media ποζάροντας ευτυχισμένη και χαρούμενη με το νέο της απόκτημα: Ένα νέο, τρίτο στήθος!


Προκάλεσε το ενδιαφέρον παγκοσμίως, καθώς εκτός από το «θέαμα» και η δικαιολογία που χρησιμοποίησε για να το εξηγήσει ήταν εξίσου προβληματική: «Το έκανα για να γίνω πιο... άσχημη» έλεγε πριν λίγες μέρες.

Όταν όμως τραβάς πάνω σου τα φώτα της δημοσιότητας, πρέπει να είσαι και έτοιμος να αποκαλύψεις όλα σου τα μυστικά, γιατί όταν κάποιος ψάχνει, βρίσκει...

Τι ήταν αυτό που βρήκαν τα διεθνή ΜΜΕ και που οδήγησε στην αποκάλυψη πως η Τράιντεβιλ έλεγε ψέμματα; Μια χαμένη βαλίτσα και ένα έγγραφο αεροδρομίου.

Σύμφωνα με αυτό, η Αλίσα Χέσλερ, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, έχασε μία βαλίτσα στο αεροδρόμιο της Τάμπα, από όπου κατάγεται, στην οποία μεταξύ άλλων βρισκόταν και ένα τριπλό προσθετικό στήθος, αξίας μάλιστα 5.000 δολαρίων! Τελικά η τσάντα βρέθηκε και παραδόθηκε, σύμφωνα με τα έγγραφα του αεροδρομίου.

Δείτε περισσότερα στο: protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top