19 Νοε 2014
0 σχόλια

Ελλάδα - Σερβία 0-2 (vids)

Εθνική Ελλάδος
Το 3μηνο της ντροπής έκλεισε με «αγγαρεία» στα Χανιά (0-2 από την Σερβία).

Πλέον όσοι αγαπούν την Εθνική, να κάνουν στην άκρη τα «νοσηρά φαινόμενα» (Σαρρής, μάνατζερ-αφεντικά, άβουλος ομοσπονδιακός) και να ηγηθούν στην προσπάθεια ανάκαμψης!


Μπορεί η ήττα από την Σερβία στα Χανιά με 2-0, να ήταν σε... φιλικά πλαίσια, όμως η εικόνα της Εθνικής ομάδας για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν αποκαρδιωτική.

Κάτι που κάνει ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη αλλαγής, όχι μόνο στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, αλλά γενικότερα στην ομοσπονδία, καθώς αυτή και ο πρόεδρός της, Γιώργος Σαρρής είναι οι βασικοί υπεύθυνοι της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει μέσα σε 4 μήνες, η ομάδα που μας έκανε υπερήφανους στην Βραζιλία.

Οι αλλαγές του Τσάνα

Αν και υπηρεσιακός, ο Κώστας Τσάνας αποφάσισε να παρατάξει με αλλαγές την Εθνική κόντρα στην Σερβία, αντικαθιστώντας τα 5/11 της ομάδας που αγωνίστηκε με τα Νησιά Φερόε την Παρασκευή.

Κάτω από τα δοκάρια έβαλε τον Γλύκο, χρησιμοποίησε τον Παπαδόπουλο ως παρτενέρ του Μανωλά, ενώ μετέθεσε τον Τοροσίδη στο αριστερό άκρο, προκειμένου να παίξει ο Βύντρα δεξιά. Μπροστά του ήταν ο Μαυρίας, με τον Αθανασιάδη να ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης.

Δείτε τη συνέχεια στο: gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top