26 Νοε 2014
0 σχόλια

Ο Ολυμπιακός στην Μαδρίτη και στον... αστερισμό της πρόκρισης! (ΝΕΡΙΤ, 21.45)

Ατλέτικο-Ολυμπιακός
O Ολυμπιακός στα αστέρια για ακόμα μία βραδιά! Mε στόχο την υπέρβαση οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν στην Μαδρίτη κόντρα στην Ατλέτικο (ΝΕΡΙΤ, 21.45) το μεγάλο αποτέλεσμα της πρόκρισης! 

To έκανε μία φορά φέτος και θέλει να το ξανακάνει. Ο Ολυμπιακός των έξι βαθμών στον όμιλό του -που κέρδισε 3-2 την Ατλέτικο στο Φάληρο- αναζητά ένα θετικό αποτέλεσμα και στην Μαδρίτη κόντρα στην Ατλέτικο


 προκειμένου να κυνηγήσει μέχρι τέλους την 2η θέση. Η αποστολή των Πειραιωτών είναι εξαιρετικά δύσκολη όμως ο Μίτσελ και οι παίκτες του έχοντας κερδίσει φέτος και την ομάδα του Ντιέγο Σιμεόνε και την Γιουβέντους θα επιχειρήσουν να βιώσουν μία ακόμα μεγάλη βραδιά στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η πρωτοπόρος του ομίλου, Ατλέτικο έχει εννέα πόντους, οι Ολυμπιακός και Γιουβέντους έχουν από έξι πόντους και η Μάλμε τρεις.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας από μέρους τους είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα και ενώ μετά την χθεσινοβραδινή τους προπόνηση στο Βιθέντε Καλδερόν θα κάνουν το πρωί της Τετάρτης πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα πλάνα των δύο μονομάχων

Σχετικά με την ενδεκάδα του Ολυμπιακού τα δεδομένα δεν φαίνεται να αλλάζουν. Ο Ρομπέρτο κάτω από τα γκολπόστ, Ομάρ δεξιά, αριστερά ο Μαζουάκου και στο κέντρο της άμυνας οι Αμπιντάλ και Μποτία.

Στον άξονα θα είναι η τριάδα των Ντινγκά, Μιλιβόγιεβιτς και Μανιάτη και στην επίθεση η τριπλέτα των Αφελάι, Τσόρι και Μήτρογλου. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν οι Κασάμι, Φουστέρ, Μπενίτες και Σαλίνο.

Διάβασε περισσότερα στο: gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top