26 Νοε 2014
0 σχόλια

Παρίσι: Την χάνουμε την αξιολόγηση πατριώτη! Αδιέξοδο με την τρόικα

τρόικα
Ανοιχτό είναι πλέον το ενδεχόμενο να μην ολοκληρωθεί η αξιολόγηση έως την συνεδρίαση του Eurogroup της 8ης Δεκεμβρίου

μετά την όχι και τοσο θετική εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με την τρόικα στο Παρίσι. Αύριο στις 10 το πρωί θα συναντηθούν οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος για να αποτιμήσουν τα όσα έγιναν στην γαλλική πρωτεύουσα.


Όπως ανέφερε ανώτατος αξιωματούχος της κυβερνησης «η διαπραγμάτευση ειναι δύσκολη και ειναι άγνωστο αν θα προλάβουμε να έχει ολοκληρωθεί στα συγκεκριμενα χρονοδιάγραμματα».

Ακόμη, ο ανώτατος αξιωματούχος της κυβέρνησης έλεγε μετά το τέλος της συνάντησης ότι «ήταν ένα σημαντικό βήμα προς την ολοκλήρωση της αξιολόγησης. Αν θα γυρίσει η τρόικα στην Αθήνα, δεν το γνωρίζω, δεν ορίστηκε ημερομηνία επιστροφής στην Αθήνα, σύντομα θα υπάρξει και η σχετική απόφαση».

Το κλίμα που μεταφέρεται από το Παρίσι είναι πως ήταν μια δύσκολη και σκληρή διαπραγμάτευση και το δημοσιονομικό κενό ήταν το υπ' αριθμόν ένα πρόβλημα.

Σχολιάζοντας κυβερνητική πήγη το αν προλαβαίνουμε να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση έως τις 8 Δεκεμβρίου η απάντηση που πήραμε ήταν «συζητήθηκε το Ασφαλιστικό και το Δημόσιο, είμαστε σε μια κρίσιμη διαπραγμάτευση που είναι η τελευταία».

Διαβάστε περισσότερα στο: newsit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top