29 Νοε 2014
One σχόλια

Τα «έτσουξαν» στις ελιές και βρέθηκαν αγνοούμενοι! σε χωριό της Αρχαίας Ολυμπίας

ελιές
Από προσώπου… γης  χάθηκαν προσωρινά  δύο ελαιοπαραγωγοί, οι οποίοι είχαν πάει για ελαιομάζεμα αλλά μέχρι αργά το απόγευμα δεν είχαν δώσει σημεία ζωής. 

Τελικά οι …αγνοούμενοι   εντοπίστηκαν από συγγενείς τους να τα έχουν «τσούξει» στο χωράφι και να κοιμούνται σκεπασμένοι με τα πανιά για τις ελιές!


Το πρωτότυπο αυτό συμβάν  έγινε σε χωριό στην ευρύτερη περιοχή της Αρχ. Ολυμπίας, όπου οι συγκεκριμένοι κάτοικοι μετέβησαν στο χωράφι προκειμένου να μαζέψουν τις ελιές τους, όπως  γίνεται από τους περισσότερους ελαιοπαραγωγούς τη συγκεκριμένη εποχή.

Ο ένας απ’ αυτούς πήγε στο κτήμα με τρακτέρ ενώ ο άλλος με φορτηγάκι, έχοντας σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων, πάρει μαζί τους και δύο μεγάλα δοχεία  με κρασί!

Αφού έκαναν την κοπιαστική  δουλειά τους στο χωράφι με τις ελιές, κάποια στιγμή το απόγευμα σταμάτησαν προκειμένου να γευματίσουν, συνοδεία και του …οίνου, τον οποίο φαίνεται ότι τίμησαν δεόντως.

Οι ώρες όμως άρχισαν να περνούν χωρίς  να παρουσιάζονται στα σπίτια τους οι ελαιοπαραγωγοί, με αποτέλεσμα να  ανησυχήσουν οι δικοί τους αφού δεν απαντούσαν ούτε και στα κινητά τηλέφωνα.

Τελικά η γυναίκα του ενός κι ενώ είχε νυχτώσει για τα καλά , πήγε με άλλο συγγενικό της πρόσωπο στο χωράφι και με την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της μήπως τους είχε συμβεί κάποιο ατύχημα, αντίκρισε τον άντρα της και το φίλο του  να κοιμούνται… μακαρίως σκεπασμένοι με τα πανιά, αντιλαμβανόμενη σαφώς ότι είχαν καταναλώσει το κρασί από τις νταμιζάνες!

Κώστας Αντωνόπουλος
Πηγή: protinews.gr

1 σχόλια:

  1. αντε μωρε πατριωτες αρκει που ειστα καλα, και του χρονου να τα ξανατσουχτε.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Toggle Footer
Top