2 Μαρ 2015
0 σχόλια

Ολυμπιακός Ζαχάρως: Στη Σκωτία και τους Ρέιντζερς για δοκιμές ο 17χρ Παναγιώτης Μπινιώρης από τη Νέα Φιγαλεία

Παναγιώτης Μπινιώρης από τη Νέα Φιγαλεία
Στο πανέμορφο Ηνωμένο Βασίλειο και συγκεκριμένα στη μακρινή Σκωτία για δοκιμές βρίσκεται ο νεαρός άσσος του Ηλειακού Ποδοσφαίρου με καταγωγή από τη Νέα Φιγαλεία, Παναγιώτης Μπινιώρης.

Ο Παναγιώτης δοκιμάζεται στη Σκωτία για λογαριασμό των Ρέιντζερς της Γλασκώβης ομάδα από τις ισχυρότερες της Ευρώπης με κατάκτηση κυπέλλου κυπελλούχων και με πάνω από 110 πρωταθλήματα και κύπελλα Σκωτίας στην κατοχή της.


Στη Σκωτία λοιπόν βρίσκεται αυτές τις μέρες για ένα εβδομαδιαίο δοκιμαστικό πρόγραμμα όπου και θα προπονηθεί από τους τεχνικούς της ομάδας της Σκωτίας ο νεαρός άσσος ο οποίος θέλει να αφήσει καλές εντυπώσεις στους Σκωτσέζους και να αρπάξει από τα... μαλλιά την ευκαιρία που του δίνεται να παίξει σε ξένο πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης είναι μοναδικός αθλητής από ολόκληρη την Πελοπόννησο που δοκιμάζεται στους Ρέιντζερς αυτή την περίοδο και αυτό είναι μεγάλη τιμή για τη Νέα Φιγαλεία.

Το ΦΙΓΑΛΕΙΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ στηρίζει ενεργά τα τελευταία χρόνια το νεαρό άσσο, στην καριέρα του στην Θύελλα Πύργου, στον Πανηλειακό και τον Ολυμπιακό Ζαχάρως αλλά και στην Μικτή Ομάδα Ποδοσφαίρου του Νομού Ηλείας και του εύχεται και τώρα να φανεί αντάξιος αυτής της μεγάλης πρόκλησης που καλείται να αντιμετωπίσει.Καλή επιτυχία!

Με πληροφορίες απο το: Φιγαλεία τοπικές ειδήσεις - facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top