20 Απρ 2015
0 σχόλια

«Μου είπαν να σκοτώσω τη Μονρόε γιατί έκανε σεξ με τον Κάστρο!»

Μονρόε

Ο θάνατός της, τον Αύγουστο του 1962, αποδόθηκε επίσημα σε «δηλητηρίαση από βαρβιτουρικά» προερχόμενη από «πιθανή αυτοκτονία»,

στη συνείδηση της αμερικανικής κοινής γνώμης όμως αυτή η εκδοχή παραμένει έως και σήμερα η λιγότερο επικρατέστερη για τον χαμό της Μέριλιν Μονρόε.


Εχουν χυθεί τόνοι μελάνης για τις σχέσεις της διασημότερης ξανθιάς του παγκόσμιου κινηματογράφου με τους αδερφούς Κένεντι και τις καταστροφικές επιπτώσεις που είχαν αυτές στη ζωή της θρυλικής ηθοποιού.

Για τους… συνομωσιολόγους και όσους αρέσκονται να ασχολούνται με υποθέσεις ανεξιχνίαστων θανάτων διασήμων, τα πράγματα είναι λίγο-πολύ ξεκάθαρα: επρόκειτο για δολοφονία από πράκτορες της CIA και πιθανότατα ηθικοί αυτουργοί αυτής ήταν ο Τζον και ο Ρόμπερτ Κένεντι.

Τα σενάρια αυτά έρχεται τώρα να αναζωπυρώσει μια μυστηριώδης «εξομολόγηση» ενός συνταξιούχου πράκτορα της CIΑ, ο οποίος φαίνεται ότι διανύει τις τελευταίες ημέρες της ζωής του στο νοσοκομείο «Sentara General Hospital» της Βιρτζίνια.

 Ο 78χρονος Νόρμαντ Χότζες, ο οποίος υπηρέτησε στην CIA επί 41 χρόνια, ομολόγησε ότι μεταξύ των 37 ατόμων που δολοφόνησε ήταν και η διάσημη ηθοποιός.

 Ωστόσο, σύμφωνα με αυτόν, τα κίνητρα της δολοφονίας είναι εντελώς διαφορετικά απ’ όσα έχουν γραφτεί και σχετίζονται με μια εντελώς άγνωστη πτυχή της σεξουαλικής ζωής της Μονρόε.

Διάβασε περισσότερα στο: koolnews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top