27 Ιαν 2016
0 σχόλια

Βρείτε τις 9 δημοφιλέστερες φωτό σας στο Instagram για το 2015

Βρείτε τις δημοφιλέστερες φωτό σας στο Instagram για το 2015
Οι 9 κορυφαίες φωτογραφίες του 2015, της Kendall Jenner, μικρής αδερφής της Kim Kardashian, που σημείωσε το ρεκόρ likes (2.6 εκ.) όλων των εποχών στο Instagram, με την επάνω αριστερά φωτογραφία της.


Είστε fan του Instagram και ψάχνετε έναν εύκολο τρόπο για να συγκεντρώσετε σε ένα post, τις 9 πιο δημοφιλείς φωτογραφίες σας- δηλαδή αυτές που μάζεψαν τα περισσότερα likes- μέσα στο 2015 στο κοινωνικό δίκτυο;

Μια πολύ απλή, online, δωρεάν εφαρμογή, το 2015bestnine, τις συγκεντρώνει για εσάς σε μια φωτό και σας επιτρέπει να την μοιράστείτε σε όλα τα δημοφιλη κοινωνικά δίκτυα με ελάχιστα κλικ.
bestnine
Αφού κάνετε κλικ σε αυτό το σύνδεσμο, πληκτρολογήστε το username που χρησιμοποιείτε στο Instagram, στο πεδίο που γράφει "InstagramID". Περιμένετε λίγο, γιατί χρειάζεται κάποια ώρα για να σαρώσει η εφαρμογή το timeline σας, ιδίως αν έχετε ποστάρει αρκετές φωτογραφίες μέσα στο 2015, και ... voila!

Οι 9 δημοφιλέστερες φωτό σας του 2015, εμφανίζονται μπροστά σας, ως σύνθεση, σε ένα post το οποίο μετράει και όλες τις φωτό και τα like που συγκεντρώσατε τη χρονιά που πέρασε, για να τη μοιραστείτε με φίλους στο Facebook και στο Twitter.

Εάν επιθυμείτε να την αποθηκεύσετε, αρκεί ένα δεξί κλικ στην φωτό και "save as..." για να την κρατήσετε στο αρχείο σας.

Γράφει ο SPYROS VJ
Πηγή: lifo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top