27 Μαΐ 2016
0 σχόλια

Ηλεία: Εκδηλώσεις και ξεναγήσεις στους δρόμους του κρασιού

Εκδηλώσεις και ξεναγήσεις στους δρόμους του κρασιού
Τα οινοποιεία μας ανοίγουν τις πόρτες τους!


Πέντε Οινοποιεία του νομού μας, ανοίγουν τις πόρτες τους το Σαββατοκύριακο και μας προσκαλούν σε ένα μεθυστικό ταξίδι αρωμάτων και γεύσεων, συμμετέχοντας στην πανελλαδική εκδήλωση «Ανοιχτές Πόρτες 2016» !

Καλούν όλους τους οινόφιλους να επισκεφθούν τα αμπέλια και τις εγκαταστάσεις τους τo Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαΐου!
ξεναγήσεις στους δρόμους του κρασιού
Ξενάγηση στα αμπέλια στο χώρο παραγωγής, στην κάβα γευστική δοκιμή των κρασιών, εκδηλώσεις και εκπλήξεις είναι μόνο κάποιες από τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν στα οινοποιεία της Ηλείας.

Ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει στους Δρόμους του Κρασιού της Πελοποννήσου, να ξεναγηθεί στις ομορφιές των επισκέψιμων οινοποιείων της, να χαρεί το ελληνικό κρασί στον φυσικό του χώρο και να προμηθευτεί τα κρασιά των οινοποιείων που συμμετέχουν σε ελκυστικές τιμές.

Συναυλία στο Κτήμα Μπριντζίκη

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, την Κυριακή 29 Μαΐου, στις 8 μ.μ. θα εμφανιστούν ζωντανά στο Θέατρο του Κτήματος Μπριντζίκη, οι "The Coconut Trio": Αννίτα Μαυρίκη – φωνή, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος – κιθάρα, Στέφανος Κωνσταντόπουλος - πλήκτρα, φωνή. Η είσοδος θα είναι Δωρεάν.
ξεναγήσεις στους δρόμους του κρασιού-1
Το Κτήμα Μερκούρη συμμετέχει και φέτος στις Ανοιχτές Πόρτες, τη μεγάλη γιορτή των οινοποιείων, αυτό το Σάββατο και την Κυριακή 28-29 Μαΐου από τις 11.00 έως τις 19:00 με σύντομες ξεναγήσεις στις εγκαταστάσεις, στους χώρους παραγωγής, στις κάβες και το μικρό λαογραφικό μουσείο, γευστικές δοκιμές των κρασιών και ειδικές τιμές.
ξεναγήσεις στους δρόμους του κρασιού-2
Τα οινοποιεία της περιοχής μας που συμμετέχουν είναι συνολικά τα εξής:

Κτήμα Σταυρόπουλου ,Παλαιοχώρι Γαστούνης, Τηλ. 26230-32161 email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..">info@ktimastavropoulos.com.

Κτήμα Μερκούρη, Κορακοχώρι Ηλείας, Τηλ. 2621041601 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..">mercouri@otenet.gr.

Κτήμα Μπριντζίκη , Λαντζοι Ηλείας Τηλ. 22330 80550 & 210 8076417 email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..">kbrintzi@otenet.gr.

Κτήμα Ολυμπία Γη, Κοσκινά Αρχ. Ολυμπίας ,Τηλ. 2624023021 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..">info@olympiagi.gr.

Οινοποιείο Μαρκόγιαννη , Σκιλουντία Αρχ. Ολυμπίας Τηλ. 6947940595 email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..">ktima_narkogianni@hotmail.com.

Ωράριο Λειτουργίας : 11:00' π.μ - 19:00' μ.μ - Είσοδος Ελεύθερη
ξεναγήσεις στους δρόμους του κρασιού-3

Πηγή: Πρωινή Ενημέρωση (eproini.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top