31 Δεκ 2016
0 σχόλια

Η σύντροφός του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία και ο αστυνομικός εραστής της ομολόγησαν το στυγερό έγκλημα πάθους

Εκείνη το σχεδίασε και εκείνος δολοφόνησε τον Κυριάκο Αμοιρίδη
Εκείνη το σχεδίασε και εκείνος δολοφόνησε τον Κυριάκο Αμοιρίδη...


Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του φόνου του Έλληνα πρέσβη Κ. Αμοιρίδη.

Ένας αστυνομικός ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον πρεσβευτή της Ελλάδας στην Μπραζίλια κατόπιν εντολής της συζύγου του διπλωμάτη, με την οποία διατηρούσε δεσμό, μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι Globo TV της Βραζιλίας.

Το κανάλι ανέφερε ότι ο αστυνομικός Σέρτζιο Μορέιρα, 29 ετών, ομολόγησε ότι σκότωσε τον Κυριάκο Αμοιρίδη, 59 ετών, στο σπίτι που διατηρούσε ο διπλωμάτης στη Νόβα Ιγουάσου, ένα προάστιο του Ρίο ντε Ζανέιρο, το βράδυ της Δευτέρας.

Τόσο ο αστυνομικός όσο και η σύζυγος του Αμοιρίδη κρατούνται αλλά δεν έχει διευκρινιστεί αν έχουν ζητήσει δικηγόρο.

Η τοπική αστυνομία και η ελληνική πρεσβεία στην Μπραζίλια απέφυγαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο για την είδηση που μετέδωσε το κανάλι.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρθηκε ότι κρατούνται επίσης άλλοι δύο ύποπτοι, τα στοιχεία των οποίων δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Ο 59χρονος Έλληνας πρεσβευτής Κυριάκος Αμοιρίδης είχε εξαφανισθεί από το βράδυ της Δευτέρας, όμως η Βραζιλιάνα σύζυγός του, Φρανσουάζ Αμοιρίδη, ανέφερε την απουσία του στην αστυνομία την Τετάρτη.

Εν τω μεταξύ, δόθηκε το πράσινο φως από την Ιντερπόλ της Βραζιλίας και το Σάββατο θα μεταβούν τρεις Έλληνες αξιωματικοί, ο ένας από την Ιντερπόλ Ελλάδος και οι άλλοι δυο από την ασφάλεια Αττικής στην Βραζιλία ώστε να συμμετάσχουν στις έρευνες....

Διαβάστε όλο το άρθρο: mixanitouxronou.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top