10 Οκτ 2017
0 σχόλια

Σε εστιατόρια και ράφια καταστημάτων της Γερμανίας «ταξιδεύουν» τα Ηλειακά προϊόντα

Ηλεία Όταν ο πρωτογενής τομέας «παντρεύεται» με τον τουρισμό
Όταν ο πρωτογενής τομέας «παντρεύεται» με τον τουρισμό


Στα καλύτερα εστιατόρια αλλά και τα ράφια των καταστημάτων της Γερμανία «ταξιδεύουν» τα προϊόντα της Ηλειακής αλλά και της Μεσσηνιακής γης.

Πρόκειται για μία προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια από την εταιρεία «Διαδρομές» και τον ελληνικής καταγωγής ταξιδιωτικό πράκτορα Κωνσταντίνο Κόκα που μαζί με τον συνεργάτη του θέλησαν να μυήσουν τους Γερμανούς καταναλωτές στις Ελληνικές γεύσεις.

Πριν από μία εβδομάδα στον φιλόξενος χώρο του ξενοδοχείου «NaturaClubandSPA» στο Καλό Νερό Κυπαρισσίας πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ παραγωγών της Ηλείας με τον Κ. Κόκα στο πλαίσιο διεύρυνσης της συνεργασίας με τους τοπικούς παραγωγούς.

Στον χώρο βρέθηκαν δεκάδες παραγωγοί οι οποίοι ενημερώθηκαν για τα προϊόντα τα οποία εξάγονται στην Γερμανία αλλά και την προσπάθεια που γίνεται για «πάντρεμα» του τουρισμού με τις γεύσεις της περιοχής.

Στόχος είναι οι επισκέπτες που φτάνουν στην περιοχή του Κυπαρισσιακού κόλπου, να γνωρίσουν τόσο τις όμορφες παραλίες και τους αρχαιολογικούς χώρους των δύο Νομών, αλλά και να μυηθούν στις γεύσεις που είναι συνώνυμες με την περιοχή και έχουν να κάνουν κυρίως με τα παράγωγά της ελιάς και της αμπέλου… κι όχι μόνο.

Άννα Αγγελίδου
Διάβασε περισσότερα στο: protinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top