22 Νοε 2018
0 σχόλια

Ουσιαστικά έργα συντήρησης του οδικού δικτύου στην Ηλεία (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ουσιαστικά έργα συντήρησης του οδικού δικτύου στην Ηλεία (ΗΧΗΤΙΚΟ)
Ακούστε τι ανέφερε στην ΕΡΤ Πύργου ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος


Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο η κατανομή πίστωσης 6,5 εκατ. ευρώ για την εκτέλεση έργων βελτίωσης της Επαρχιακής Οδού Ζαχάρω – Αρήνη και ιδιαίτερα για τα μαρτυρικά χωριά Μάκιστος και Αρτέμιδα, στα οποία σήμερα η πρόσβαση είναι από πολύ δύσκολη έως και επικίνδυνη.

Για το θέμα αυτό μίλησε σήμερα στην ΕΡΤ Πύργου ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος, ο οποίος αφού αναφέρθηκε στο ιστορικό του θέματος συμπλήρωσε ότι θα διατεθούν ακόμα 22 εκατ. για έργα βελτίωσης στην παλιά Εθνική Οδό από Μανωλάδα έως Χανάκια, στο δρόμο Αμαλιάδα – Καρδαμάς – Δουνέικα, Μυρτιά μέχρι τον Αγιο Ανδρέα Πύργου, στο δρόμο Μακρίσια – Ολυμπία με συντήρηση της γέφυρας του φράγματος Φλόκα, στο δρόμο Ολυμπία – Επικούριος Απόλλων, μέσω Ασπρων Σπιτιών και παραποτάμιου, στο δρόμο Καλλιθέα – Ανδρίτσαινα – Φιγαλεία – Θολό κ.ά.

Τέλος, ανακοίνωσε ότι κατά την διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας εγκρίθηκαν επιπλέον 5 εκατ. (στα 4 εκατ. που προϋπήρχαν) για συμπληρωματικά έργα καθαρισμού των ρεμάτων στην Ηλεία.


Πηγή: erapirgou.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top