14 Δεκ 2018
0 σχόλια

Ηλεία: Δύο παιδικοί φίλοι κάνουν θαύματα στο ελαιόλαδο

Ηλεία: Δύο παιδικοί φίλοι κάνουν θαύματα στο ελαιόλαδο
14 διακρίσεις µέσα στο 2018 από τους σηµαντικότερους διαγωνισµούς


Στην Αρχαία Σκιλλουντία, ένα µικρό χωριό, δίπλα στην Αρχαία Ολυµπίαστον τόπο που γέννησε τους Ολυµπιακούς Αγώνες, αποφάσισαν δύο παιδικοί φίλοι, ο Νικόλας Φιλιππίδης και ο Γιώργος Μόφορης, να ενώσουν τις δυνάµεις τους σε µία επαγγελµατική πορεία, έχοντας έναν κοινό σκοπό:

Την καλλιέργεια και ανάδειξη ενός µοναδικού, πλούσιου σε θρεπτική αξία θησαυρού γεύσης, του ελαιολάδου.

Συνεργάτιδές τους, οι 4.000 Κορωνέικες ελιές τους, αγέρωχες, ανέγγιχτες από ανθρώπου χέρι, πανέµορφες, ηλικίας έως και 100 ετών.

«Τα χαρακτηριστικά του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου αποδεικνύονται θαυµατουργά για τη ζωή των ανθρώπων.

Όσο οι συνεχείς επιστηµονικές έρευνες το επιβεβαιώνουν, τόσο περισσότερο παθιαζόµαστε και συνδέουµε τη ζωή µας µε αυτό το µοναδικό δέντρο» σηµειώνουν οι δύο δηµιουργοί.

Μια σειρά µοναδικών προϊόντων

«Είµαστε οι ίδιοι ελαιοπαραγωγοί,παρέχοντας όλες τις εγγυήσεις για την ανώτερη ποιότητά των ελαιολάδων µας.

Η βαθιά γνώση µας για τις παραδοσιακές τεχνικές σε συνδυασµό µε τις σύγχρονες οικολογικές και αειφόρες πρακτικές και ο συνεχής ποιοτικός έλεγχος, µας επέτρεψαν να δηµιουργήσουµε µια σειρά µοναδικών προϊόντων» συµπληρώνουν οι ίδιοι.

«Άλλωστε στην Hellenic Fields εµπνεόµαστε από τη δύναµη της ελληνικής γης, επιµένουµε µε ευλάβεια στις αρχές της βιολογικής καλλιέργειας, σεβόµαστε την ισορροπία της φύσης και σε κάθε βήµα της παραγωγής µας την προστατεύουµε.

Κάθε ελαιώνας µας είναι µοναδικός και η φροντίδα του απαιτεί µοναδική προσέγγιση.

Φροντίζουµε τους ελαιώνες µας, προσαρµοζόµενοι στις απαιτήσεις τους, ώστε να αποφεύγουµε τις ασθένειες, τη χορήγηση περιττών λιπασµάτων ή φαρµάκων.

Ακολουθούµε Ολοκληρωµένο Σύστηµα ∆ιαχείρισης παραµένοντας πιστοί στις βασικές µας αξίες: αειφορία, ανώτερη ποιότητα, υψηλή θρεπτική αξία και µοναδική γεύση» τονίζουν οι ίδιοι.

«Εργαζόµαστε σε όλα τα στάδια παραγωγής και ως άγρυπνοι ελεγκτές µπορούµε να εγγυηθούµε πως κάθε προϊόν «ena ena» είναι πλούσιο σε θρεπτική αξία, µοναδικό σε γεύση και άρωµα και απολύτως απαλλαγµένο από κάθε βλαβερή ουσία.

Απόδειξη αποτελούν οι 14 διακρίσεις µέσα στο 2018 από τους σηµαντικότερους διαγωνισµούς: Extra Gold και Best of Greece 2018 στο BIOL, Gold και Best of Greece 2018 στο EVO-IOOC, Χρυσό και Ασηµένιο στο Olive Japan, Ασηµένιο στο Los Angeles κ.ά.» καταλήγουν.

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στην ειδική ετήσια έκδοση «The Top 50» Ελαίας Καρπός (el) που κυκλοφορεί στα περίπτερα

Πηγή: agronews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top