26 Μαΐ 2020
0 σχόλια

Δ.Ε ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ – Σε κίνδυνο η οδική ασφάλεια στο ορεινό οδικό δίκτυο


Τροχαίο ατύχημα, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές, σημειώθηκε πριν λίγες μέρες

στην Επαρχιακή Οδό Νέας Φιγαλείας – Επικούριου Απόλλωνα στο ύψος της διασταύρωσης Λυνίσταινας, όταν ΙΧ όχημα κινούμενο προς Περιβόλια και εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών και ομίχλης προσέκρουσε σε πέτρες που υπήρχαν στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί αφού προκλήθηκε σοβαρή βλάβη.

Στο όχημα επέβαιναν 3 χωρίς κανείς να πάθει το παραμικρό ενώ έσπευσαν άμεσα και Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Φιγαλείας για τη διασφάλιση της κυκλοφορίας μέχρι να έρθει η Οδική Βοήθεια καθώς το όχημα είχε ακινητοποιηθεί στη μέση του δρόμου ενώ είχαν χυθεί και λάδια στο οδόστρωμα.

Στο σημείο από τα Πετράλωνα ώς τα Περιβόλια πέφτουν συχνά πέτρες στο οδόστρωμα οι οποίες κατά τις νυχτερινές ώρες αποτελούν παγίδα για οδηγούς και επισκέπτες της περιοχής, αφού δεν είναι ορατές, καθώς τα σημεία είναι πολύ ορεινά, χωρίς φωτισμό αλλά και προστατευτικά δίχτυα. 

Ακόμα και σήμερα υπάρχουν σημεία με πολλές πέτρες καταγγέλλουν οδηγοί που κινούνται προς το Ναό του Επικούριου Απόλλωνα.

Πρέπει άμεσα η Π.Ε Ηλείας να λάβει τα μέτρα της πριν συμβεί κάποιο σοβαρό τροχαίο στην Επαρχιακή Οδό Νέας Φιγαλείας – Επικούριου Απόλλωνα.

Πηγή: iliakanea.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top