26 Ιουν 2020
0 σχόλια

1η Ιουλίου η λειτουργία των Εποχικών Πυροσβεστικών Κλιμακίων σε Ανδρίτσαινα και Δίβρη


Εν αναμονή της διευκρινιστικής εγκυκλίου για της λειτουργία τους

Μπορεί να έχει οριστεί η 1η Ιουλίου ως ημέρα λειτουργίας των Εποχικών Πυροσβεστικών Κλιμακίων σε Ανδρίτσαινα και Δίβρη, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες της «Πρώτης» δεν έχει εκδοθεί η διευκρινιστική εγκύκλιος από πλευράς του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος προκειμένου να ορίζεται ο αριθμός των υπηρετούντων στα Εποχικά Κλιμάκια αλλά και ο αριθμός των οχημάτων με τα οποία θα στελεχωθούν. 

Τα κτίρια από πλευράς των δήμος Ανδρίτσαινας- Κρεστένων και Αρχαίας Ολυμπίας είναι ήδη έτοιμα προς χρήση και το μόνο το οποίο απομένει είναι ο ορισμός του προσωπικού και η λειτουργία τους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πρώτης» μετά την μείωση των οργανικών θέσεων μόνιμου προσωπικού σε Κλιμάκια και Υπηρεσίες της Πυροσβεστικής της Ηλείας είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί «έμφραγμα» από την στιγμή που μεγάλος αριθμός θα κλιθεί να υπηρετήσει στα δύο εποχικά κλιμάκια που δημιουργήθηκαν. 

Την ίδια στιγμή οι ανάγκες προσωπικού σε Υπηρεσίες και Κλιμάκια θα είναι σαφώς μεγαλύτερες βάση και του όγκου εργασίας αυτών (σ.σ. καλύπτουν μεγαλύτερο εύρος περιοχών) σε σχέση με τα δύο εποχικά κλιμάκια τα οποία δημιουργήθηκαν… 

Μένει να δούμε τις σχετικές διευκρινήσεις από πλευράς του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος. 

Α. Αγγελίδου-protinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top