26 Ιουν 2020
0 σχόλια

«Έλα σπίτι, βλέπω πολλούς αστυνομικούς έξω» – Οι τελευταίες λέξεις του ομογενή στην μητέρα του


Δέχτηκε 150.000 βολτ από τρία χτυπήματα taser

Την άκρη του νήματος προσπαθούν να βρουν οι αρχές αλλά και η οικογένεια του Τζορτζ Ζαπάντη, ο οποίος έχασε τη ζωή του αφού δέχτηκε 150.000 βολτ από τρία χτυπήματα taser με το οποίο τον χτύπησαν οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Ζαπάντης, ο οποίος έπασχε από διπολική διαταραχή ήταν στο υπόγειο του σπιτιού του σύμφωνα με την καταγγελία του γείτονά του και ήταν ντυμένος μονομάχος κρατώντας ένα σπαθί σαμουράι. Η αστυνομία έφτασε στο σπίτι του λίγο πριν τις 21.30 το βράδυ.

Όταν η αστυνομία μπήκε στην οικία του, τον διέταξαν να πετάξει το σπαθί αλλά εκείνος αρνήθηκε και τότε άρχισαν να τον χτυπούν με taser, σύμφωνα πάντα με την εκδοχή της αστυνομίας. 

Λίγη ώρα αργότερα τον έβγαλαν στην αυλή και την ώρα που του περνούσαν χειροπέδες, αν και ήταν άοπλος, εξακολουθούσαν να τον χτυπούν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο Έλληνας ομογενής έλεγε στους αστυνομικούς ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει και εκείνοι τον ειρωνεύονταν.

«Μην παίζεις αυτό το χαρτί, κανείς δεν σε πιέζει», του φώναζαν.

Πληροφορίες από τον ξένο Τύπο τονίζουν πως ο 29χρονος πέθανε από ανακοπή την ώρα που τον μετέφεραν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Κουίνς.

Διάβασε όλο το άρθρο στο: dete.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top