25 Οκτ 2014
0 σχόλια

Ο τυφώνας Gonzalo χτύπησε και την Ελλάδα – Σε αυτόν οφείλεται η σφοδρή κακοκαιρία

Στον τυφώνα Gonzalo που έχει σαρώσει τα πάντα στο πέρασμα του ενώ έχει προκαλέσει εκατοντάδες προβλήματα στην Μεγάλη Βρετανία και την Γερμανία, οφείλεται η σφοδρή κακοκαιρία που χτύπησε από το βράδυ της Πέμπτης την Ελλάδα.

Ο τυφώνας δημιουργήθηκε πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό και μέσα σε λίγες ώρες έγινε ένα μεγαθήριο που άρχισε να σαρώνει τις Βερμούδες και την Βρετανία που είχαν τελικά και τα μεγαλύτερα προβλήματα και τις περισσότερες απώλειες.


Ο τυφώνας Gonzalo έκανε μία μεγάλη διαδρομή για να φθάσει στην Ελλάδα και σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου και το κείμενο του στην ιστοσελίδα enikos.gr, η σφοδρότατη κακοκαιρία στην Ελλάδα οφείλεται στον συγκεκριμένο τυφώνα.

Ο Gonzalo δημιουργήθηκε πάνω από τον Ατλαντικό στην 12 Οκτωβρίου σε μία τροπική καταιγίδα αλλά μέσα σε λίγες ώρες έγινε τυφώνας.

Το σχετικό κείμενο της ιστοσελίδας αναφέρει πως έκανε δώδεκα μέρες να φθάσει από την Καραϊβική στην Αθήνα ενώ η απόσταση που διένυσε είναι 12.000 χιλιόμετρα.

Ο τυφώνας που προκαλεί τα μεγάλα προβλήματα στην χώρα μας αναμένεται να εξασθενίσει από το Σάββατο το μεσημέρι ενώ για τις επόμενες 12 ώρες χρειάζεται προσοχή στη Βόρεια Ελλάδα.
Η πρωτεύουσα κυριολεκτικά διαλύθηκε και υπήρξαν προβλήματα σε πολλές περιοχές της Αττικής. [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ].

Λόγω των πολλών προβλημάτων που προέκυψαν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα από τις Βρυξέλλες προκειμένου να συμμετάσχει σε σύσκεψη για τις πλημμύρες [Διαβάστε περισσότερα  ΕΔΩ].

Πλημμύρισε το «Αττικό» νοσοκομείο - «Τσουνάμι» στο Ήλιον

Οχήματα της πυροσβεστικής έσπευσαν στο «Αττικό» νοσοκομείο, προκειμένου να προχωρήσουν σε απάντληση υδάτων, καθώς το νοσοκομείο αποκλείστηκε από την έντονη νεροποντή.

Μεγάλα ήταν τα προβλήματα και στο Ήλιον όπου οι δρόμοι θύμιζαν ποτάμια και ήταν λες και είχε μπει η θάλασσα στη στεριά. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Φωτογραφίες Eurokinissi
Διαβάστε περισσότερα στο: koolnews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top