18 Οκτ 2015
0 σχόλια

Ηλεία: Μάστιγα οι φόλες - Οι ιδιοκτήτες επικηρύσσουν τους δολοφόνους σκύλων

Οι ιδιοκτήτες επικηρύσσουν τους δολοφόνους σκύλων
Οξύνεται το πρόβλημα με τις δηλητηριάσεις σκύλων στην Ηλεία.

Όπως γράψαμε και σε χθεσινό μας ρεπορτάζ, τα περιστατικά αυξάνονται ραγδαία και δεν έχουν να κάνουν μόνο με αδέσποτα αλλά και με δεσποζόμενα ζώα.


Το πιο πρόσφατο θύμα αυτής της κατάστασης ήταν ο Ice, ένα υπέροχο pitbull στο Κατάκολο, που δεν κατάφερε να γλιτώσει αν και το περιστατικό έγινε αντιληπτό πολύ γρήγορα από τον ιδιοκτήτη του. Ο Ice βρισκόταν μαζί με τα άλλα δύο σκυλιά του ιδιοκτήτη στην αυλή του σπιτιού.

Όλα τα σκυλιά δηλητηριάστηκαν αλλά φαίνεται πως ο Ice είχε καταναλώσει τη μεγαλύτερη ποσότητα με αποτέλεσμα να μην τα καταφέρει και να πεθάνει από δηλητηρίαση. Τα άλλα δύο σκυλιά, σώθηκαν μετά τη μεταφορά τους σε κτηνίτατρο που χορήγησε την κατάλληλη αγωγή.

Το περιστατικό μόνο τυχαίο δεν είναι και πλέον ο ιδιοκτήτης του έχει αποφασίσει και έχει επικηρύξει τους δολοφόνους του Ice με 1000 ευρώ τα οποία θα λάβει όποιος δώσει πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα του δράστη ή των δραστών.

Είναι η δεύτερη περίπτωση επικήρυξης μέσα σε λίγες ημέρες, καθώς κάτι ανάλογο συνέβη και σε περιστατικό δηλητηρίασης σκύλων στη Μαραθιά, όπου εκεί υπήρξε επικήρυξη ύψους 1300 ευρώ.
ICE Facebook
Για περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση του ICE μπορείτε να επισκεφθείται τη σελίδα στο Facebook ΕΔΩ


Το μήνυμα του ιδιοκτήτη του ICE είναι το εξής:

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ.

 Η ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ, ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ICE. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ,

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΥΜΑ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΚΕΨΗ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΑΚΡΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ICE

Πηγή: ilialive.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top